Wij zijn een enthousiast team dat uw administratie graag op orde brengt en houdt. Vanaf 2002 zijn wij actief op het gebied van administratie, accountancy en belastingen. Door gebruik te maken van alle moderne technieken op financieel gebied, kunnen wij u tegen een betaalbaar tarief onze diensten aanbieden.

small_image

Bankafschriften boeken moeilijk ?

Het is nu mogelijk om uw bankrekening bij de Rabobank en ABN-AMRO bank te koppelen aan uw online administratie in Twinfield. Dan worden de betalingen en ontvangsten bijna vanzelf in uw administratie verwerkt.

small_image

Inkoopfacturen Scannen en Mailen en klaar!!

U hoeft de ontvangen facturen niet meer zelf te boeken. Als u de facturen scant en mailt dan komen deze vanzelf in uw administratie terecht en worden op de juiste grootboekrekening geboekt. In Twinfield kunt u zelfs de gescande factuur raadplegen. Kortom dit scheelt u boek- en zoektijd!

small_image

Online salarisadministratie

Wij werken nu met een online salarisadministratie, zodat u deze kan raadplegen en uw medewerkers bijvoorbeeld zelf hun salarisspecificatie kunnen bekijken of verlof aanvragen online kunnen regelen. Tevens is er een online koppeling met uw Twinfield administratie mogelijk, zodat u elke maand inzicht hebt in de salariskosten.

small_image

Algemene voorwaarden

Op onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van het Register Belastingadviseurs van toepassing, deze kunt hier downloaden.